Снимка БулфотоЦветан Цветанов, който днес напусна всички ръководни постове в ГЕРБ,

...
Снимка БулфотоЦветан Цветанов, който днес напусна всички ръководни постове в ГЕРБ,
Коментари Харесай

Цветанов: Предложих два варианта на Борисов, той ми предложи трети

Снимка Булфото

Цветан Цветанов, който днес напусна всички управителни постове в ГЕРБ, разкри детайлности за срещата с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, на която е взето решението, написа вести.бг.

След като напусна централата на ГЕРБ малко преди 19.00 часа, той сподели пред Нова телевизия, че е предложил два разновидността на премиера, само че Борисов е предложил трети, който не е удовлетворил Цветанов и той е решил да подаде оставка.

Единият вид е да работя безрезервно, мобилизиращо, с цел да спечелим общинските избори. Другият вид беше да си подам оставката и да изляза от партията от всички управителни позиции. Той предложи трети вид. Аз обаче останах на тези два варианта и избрах, че по-правилно е да си потегли, съобщи Цветанов, като не разкри какъв е бил третият вид.

Никога не вземам прочувствени решения. Отношенията ми с премиера са прелестни. Човек би трябвало постоянно да почита индивида, с който е работил. А ние въпреки всичко 18 години сме дружно на политическата сцена – в плана, в Министерство на вътрешните работи, в Столична община. За мен той си остава Бойко Борисов, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР